Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
Med mySchneider-appen er informationen altid tilgængelig Den helt nye mySchneider-app giver øjeblikkelig adgang til opdateret teknisk indhold med eCatalog-funktioner, herunder ofte stillede spørgsmål, produktdokumentation og kataloger, miljøinformation med Green Premium-miljømærket, offentlige priser og tekniske kurser.

Søg

Søg efter produktnavne eller referencer. Det er nemmere end nogensinde med vores automatiske udfyldningsfunktion!

Find

Få svar på alle dine spørgsmål ved at søge efter emnerelaterede, ofte stillede spørgsmål (FAQ'er).

Scan

Brug QR-koder og stregkoder for nem adgang til produktinformation.

Bliv grøn

Green Premium-adgang til RoHS og REACh-erklæringer, PEP-profiler og bortskaffelsesinstruktioner.

Gennemse

Få adgang til Schneider Electrics katalog på din enhed for at se alle vores tilbud.

Lær

Vælg mellem over 1.000 kurser i alt fra sikkerhed, forebyggelse af risici og elektriske grundbegreber til drift og vedligeholdelse.
schneider-ios-apps

Download mySchneider til iOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider til Android

Standard alternativ tekst

Scan koden med din smartphone og hent appen

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din browser er ikke opdateret og har kendte sikkerhedsproblemer. Det kan også være, at den ikke viser alle funktioner på dette websted eller andre websteder. Opdater venligst din browser for at få adgang til alle funktioner på dette websted. Den seneste version til Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge anbefales for at opnå optimal funktionalitet.