Impact Logo Company English Black 177x54.svg

Velkommen til vores website
Med mySchneider-appen er informationen altid tilgængelig Den helt nye mySchneider-app giver øjeblikkelig adgang til opdateret teknisk indhold med eCatalog-funktioner, herunder ofte stillede spørgsmål, produktdokumentation og kataloger, miljøinformation med Green Premium-miljømærket, offentlige priser og tekniske kurser.

Søg

Søg efter produktnavne eller referencer. Det er nemmere end nogensinde med vores automatiske udfyldningsfunktion!

Find

Få svar på alle dine spørgsmål ved at søge efter emnerelaterede, ofte stillede spørgsmål (FAQ'er).

Scan

Brug QR-koder og stregkoder for nem adgang til produktinformation.

Bliv grøn

Green Premium-adgang til RoHS og REACh-erklæringer, PEP-profiler og bortskaffelsesinstruktioner.

Gennemse

Få adgang til Schneider Electrics katalog på din enhed for at se alle vores tilbud.

Lær

Vælg mellem over 1.000 kurser i alt fra sikkerhed, forebyggelse af risici og elektriske grundbegreber til drift og vedligeholdelse.
schneider-ios-apps

Download mySchneider til iOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider til Android

Standard alternativ tekst

Scan koden med din smartphone og hent appen