Vores varemærker

Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website
mySchneider-appen er din direkte linje til support og eksperthjælp.

Du kan let kontakte lokale eksperter, finde svar på dine spørgsmål eller bede om hjælp via direkte opkald, live chat-agent og nye funktioner i forbindelse med sagsoprettelse.

schneider-ios-apps

Download mySchneider til iOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider til Android

Scan mig

<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>

Brug for hjælp?

Start her!

Find selv svar eller kontakt en af vores eksperter.

Kontakt support

Kontakt vores kundeservice for at få flere oplysninger, teknisk support eller hjælp til at klage og meget mere.

Find forhandler

Find den nærmeste Schneider Electric-distributør.

 Åbner i nyt vindue

Søg i FAQ

Find svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ

 Åbner i nyt vindue

Kontakt salg

Start din salgsforespørgsel online, så bliver du kontaktet af en ekspert.