Kosovo
Schneider Electric Kosovë Faqja e internetit

Mirë se vini në faqen tonë të internetit

Zgjidhni një vend tjetër ose një rajon
 • Default Alternative Text

  SE.COM - adresa jonë e re dhe më e lehtë është “live” tani

  Informacioni ynë është ende këtu, dhe aksesi tek ne është më i lehtë dhe më i shpejtë me domeinin tonë të ri të thjeshtuar - SE.COM

 • Default Alternative Text

  We drive INNOVATION

  And we do it at every level with EcoStruxure™. Discover how Schneider Electric makes bold ideas happen with an INNOVATION portfolio of IoT-enabled, connected products, edge control, and apps, analytics, and services.

  Discover EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  DIGITAL movie magic

  Creating award-winning effects outside of Hollywood is a bold idea. Schneider installed a ready-made data center in less than five months for Animal Logic and now they make DIGITAL movie magic with Schneider EcoStruxure™ IT.

  Watch Now Discover EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Life-saving RELIABILITY

  Building a state-of-the-art, sustainable children’s hospital is a bold idea. Nemours Children’s Hospital ensures emergency generators restore life-saving power in 10 seconds or less and medical teams have clean, uninterrupted power for RELIABILITY with Schneider EcoStruxure™ Power.

  Watch now Discover EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Zyra e Përfaqësimit Schneider Electric Kosovë

  Përfaqësuesit dhe partnerët tanë në Kosovë ju ofrojnë teknologji të lidhura për t’ju ndihmuar në menaxhimin e energjisë dhe proçeseve në mënyrë të sigurt, të besueshme, efikase dhe të qëndrueshme.

 • Factory workers at water treatment plant, water management, sustainability reporting

  Për suport në gjuhën shqipe telefononi në numrin

  Tel: +35544504583
  • Zyra e Përfaqësimit në Prishtinë

   Schneider Electric Industries SAS
   Str. Tringë Smajli No 28, Grand Floor No.4,
   10000 Prishtinë, Kosovë
   Tel: +35544504583
   Fax:+38138720788
   Email: ccc.ko@schneider-electric.com

   Tel:+35544504583
   Schneider Electric Sustainable Building The Hive

  Distributorë Zyrtarë

  AURORA Sh.p.k
  Zona Industriale Prishtinë
  Autostrada Prishtinë – Shkup, km 2
  Kosovë
  Website: www.aurora-kos.com
  Email: info@aurora-kos.com
  Email: auroraelektrika@gmail.com
  Tel: +381(0) 38606123
  Tel: +377 (0) 44 869 727

  G-Elektro Sh.p.k
  Rruga Nena Tereze Nr.
  146, Gjilan
  Email: gelektro17@gmail.com
  Mob:+38344719 808
  Mob:+38345207 760

  UNIKOS SH.P.K"
  Adresa Pejë 1000
  BILL KLINTON NR 147
  Email: vegimlajqi5@hotmail.com
  Tel: +37744665529
  Tel: +37744139268
  Mob: +386 49 403283

  PRISMA PARTNER TЁ AUTORIZUAR

  AURORA Sh.p.k
  Zona Industriale Prishtinë
  Autostrada Prishtinë – Shkup, km 2
  Kosovë
  Website: www.aurora-kos.com
  Email: auroraelektrika@gmail.com
  Tel: +381(0) 38606123
  Tel: +377 (0) 44 869 727

  Partner i Certifikuar Sherbimesh APC

  Komtel Project Engineering
  Rr."Agim Ramadani",
  34/7, 10000 Prishtine,
  Kosove.
  Website: www.komtelpe.com
  Email: sales@komtelpe.com  
  Tel: +38138224545,224546
  Tel: +38138224554
  Tel: +38138229610

  Fax:+38138222720

  Partnere te Certifikuar Sherbimesh

  Quatro Trade KNX & BMS Partner
  Rr.Ahmet Krasniqi,Arberia 3,
  Blloku C2/10, Objekti B, Hyrja 1.
  Nr.2010000, Prishtine
  Email: info@quatro-energy.com
  Tel: +383 (0) 38 600 110
  Mob: +383 (0) 49 345 777

  Komtel Project Engineering KNX & BMS Partner
  Rr."Agim Ramadani",
  34/7, 10000 Prishtine
  Website: www.komtelpe.com
  Email: sales@komtelpe.com
  Tel: +38138224554
  Mob: +38138229610

  Telelink BMS Partner
  Londonska 11a, 1000 Skopje,
  Macedonia
  Website: www.telelink.com
  Email: office@telelink.com
  Tel: +389 230 734 30

  Distributor APC

  Comtrade Computers
  Rr."Eqerem Çabej",
  10000 Prishtine,
  Kosove.
  Website: www.comtrade-ks.com
  Email: contact@comtradecomputers.com  
  Tel: +38138222695

  Fax:+38138244099

  ITD Prishtinë Shpk
  Rr. Prishtinë – Lipjani,
  Fshati Livaxhe, Përballë QMI
  Kosovë
  Website: www.itd-ks.com
  Website: www.infosoftgroup.com.al
  Email: akrasniqi@itd-ks.com  
  Email: support@itd-ks.com  
  Tel: +38138606000 ext. 111
  Mob: +37745999015