• Eén programma, vele voordelen

Ontworpen voor duurzame prestaties

Het Green Premium programma staat voor onze inzet om door de klant gewaardeerde duurzame prestaties te leveren. Ze werd geactualiseerd met erkende bepalingen in het kader van het milieu en omvat alle aanbiedingen, met inbegrip van producten, diensten en oplossingen.

De basis van duurzame prestaties

Resource presta

De CO2- en P&L-impact

Green Premium biedt een verbeterde energie-efficiëntie gedurende de volledige levenscyclus van activa. Dit omvat een efficiënt gebruik van energie en natuurlijke grondstoffen en een vermindering van de CO2-emissies.

Circulaire prestatie

Optimalisering van de exploitatiekosten

Wij helpen onze klanten om de totale exploitatiekosten van hun assets te optimaliseren. Om dit te doen bieden we IoT-enabled oplossingen, naast upgrade, herstelling, retrofit en herfabricage services.

Wellbeing prestaties

Gemoedsrust

Green Premium producten zijn RoHS- en REACh-conforme. We gaan verder dan de reglementaire naleving van stapsgewijze substitutie van bepaalde materialen en stoffen uit onze producten.
  • R.W. Kern Center: Een netto positief energiegebouw met Green Premium-aanbiedingen

Hampshire College's R.W. Het Kern Center is ontworpen om meer te geven dan het toelaat. De geïntegreerde Eco-strategie heeft deze netto positieve instelling tot leven gebracht.

Wat is een Green Premium-product

Green Premium-producten bieden gedetailleerde informatie over de naleving van de regelgeving, materiaalinhoud, impact op het milieu en cirkelkenmerken. Ze leveren meerwaarde gebaseerd op de markt via labels van derden en productcertificaten, die onze duurzaamheidsambities van onze klanten ondersteunen.

Wat is een Green Premium-service

Green Premium-services implementeren circulaire economische beginselen zoals duurzaamheid, opwaarderingsmogelijkheden en recycleerbaarheid om verder te gaan dan het "take, make and dispose" industriële model. Door gebruik te maken van deze diensten verminderen onze klanten hun impact op het milieu en optimaliseren ze de totale exploitatiekosten van hun assets.

Wat is een Green Premium-oplossing

Green Premium-oplossingen gebruiken IoT-aanbiedingen en digitale tools om efficiënt energie en andere natuurlijke middelen te gebruiken. Ze geven onze klanten de mogelijkheid om hun impact op het milieu te verminderen en hun CO2-voetafdruk te minimaliseren.
Door samen te werken met organisaties van derde partijen met duurzame labels en certificeringen, ondersteunt het Green Premium-portfolio van producten, services en oplossingen onze klanten om gemakkelijker te kunnen voldoen aan hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen.

Green Premium Merk Promise

Standaard alternatieve tekst

Transparente omgevingsinformatie over producten van Schneider Electric is digitaal 24/7 beschikbaar.
Standaard alternatieve tekst

Minimaal gebruik van gevaarlijke stoffen in overeenstemming met de regelgeving (RoHS, REACh).
Standaard alternatieve tekst

Milieu-informatie, zoals een "Product Environment Profiles" (PEP), voor een robuuste milieu-informatie.

Circulariteitsprofielen om een leidraad te bieden voor verantwoordelijke einde-levensduurbehandeling van producten en cirkelvormige waardevoorstellen.
  • Ontvang de mySchneider-app om Green Premium-producten te controleren op uw smartphone

U kunt nu uw Green Premium-producten controleren met de mySchneider-app.
In 2008 hebben we Green Premium, ons programma voor de duurzaamheid van producten, ontwikkeld om transparante informatie te geven over gevaarlijke stoffen, de impact op het milieu en de einde-levensduurinstructies.

De nieuwe Green Premium is een uitdrukking van onze overtuiging dat ambitieuze milieu-overwegingen moeten worden ingebed in al onze waardeproposities. Dit is ook wat klanten en zakenpartners in toenemende mate vragen hebben gesteld, in meerdere geografieën, over meerdere marktsegmenten.

Green Premium-presentatie

Klik hier als u meer wilt weten over het nieuwe ecolabel 'Green Premium' en over de manier waarop het is geëvolueerd om een motor te zijn voor duurzame bedrijfsprestaties voor onze klanten.

Een product controleren

Zoek en download uitgebreide informatie en verklaringen over Green Premium-producten in onze database.

Bekijk Green Premium-producten op uw smartphone

schneider-ios-apps

Download mySchneider voor iOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider voor Android

Scannen

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Uitzicht"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerBE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Uw browser is verouderd en kent beveiligingsproblemen. Ze mag ook niet alle functies van deze website of andere websites weergeven. Werk uw browser bij zodat u toegang hebt tot alle functies van deze website. De laatste versie van Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge is aanbevolen voor een optimale functionaliteit.