Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
BETEGNELSE
TILBYDES AF SCHNEIDER
INFO
BETEGNELSE
TILBYDES AF SCHNEIDER
INFO
Firmware, software og manualer til Schneider Electrics brandalarmeringsløsninger. Klik på linket og kontakt support tlf.: 88 30 20 00 for kodeord. JA Download firmware, software og manualer til brandalarmeringsløsninger her.
ABA Automatisk Brand Alameringsanlæg JA Schneiders ABA-anlæg er et åbent system. Dvs. alle el installatører kan købe produkterne fra den lokale grossist og alle kan servicere det. Dog med den forudsætning at man har taget eller tager service kursus hos Schneider Electric.
ABDL Automatisk Branddørslukning JA Vi har ABDL som komplet standalone anlæg med 2 stk. røgdetektorer, central og magnet til 1 dør. Alle installatører kan/må installere og servicere ABDL anlæg uden specielle godkendelser. ABDL kan også integreres i ABA anlæg, hvis dette er installeret i bygningen.
AVA Automatisk varslingsanlæg Tonevarsling (talevarsling) JA Det automatiske varslingsanlæg varsler personer i bygningen om, at de skal flygte til et sikkert sted eller område. Tonevarsling kan indbygges i ABA anlægget, hvis dette ønskes. Talevarsling kan sammenkobles med ABA anlægget.
Nødbelysning NEJ Nød- og panikløsning er sikkerhedsbelysning til f.eks. flugtveje eller reservebelysning / nødbelysning. Nød- og panikbelysning skal fungere, selvom bygningen har strømafbrydelse via batteridrevet back-up.
ARS Automatisk Rumslukning NEJ Automatisk rumslukning er brandsikring af særligt kritiske områder, anlæg eller maskiner. Anvendes ofte i områder, der er følsomme for vand og derfor ikke kan anvende AVS anlæg. Typisk anvendelse er serverrum. Rumslukningen sker ved, at der tilføres en gas som fjerner ilten i lokalet, hvorved branden kvæles. Et firma skal være certificeret for at lave ARS anlæg.
AVS Automatisk Sprinkler Anlæg NEJ Med et automatisk sprinkler anlæg kan man, med vand, slukke en brand i dens begyndelse eller kontrollere en brand indtil anden brandbekæmpelse tager over. Anlægget afgiver alarm til redningsberedskabet. Et firma skal være certificeret for at lave AVS anlæg.
ABV Automatisk Brand Ventilation NEJ Et brandventilation (ABV-anlæg) er et anlæg, der kan udlufte et rum eller en bygning for varme og røg. Dette sker ved at anlægget åbner for ovenlys vinduer og døre/porte/vinduer. Et firma skal være certificeret for at lave ABV anlæg.
SPØRGSMÅL
SVAR
SPØRGSMÅL
SVAR
Jeg har ikke en en godkendelse. Kan jeg lave ABA Anlæg? Ja. Schneider Electric sørger for stykliste, projekttegninger, myndighedsbehandling, orienteringsplaner og godkendelse mod betaling. Schneider Electric kan hjælpe med programmeringen og idriftssættelsen. Der kommer en projektleder og afholder opstartsmøde, hvorefter nærmere tidsplan og omfang af ydelser aftales.
Hvad skal Schneider bruge? Vi skal bruge tegninger over bygningen og gerne en beskrivelse over anlæg. (F.eks. byggetilladelse eller brand-strategirapport)
Hvordan køber vi (kunden) ABA komponenterne? De leveres og lagerføres af danske grossister. Rabatter på komponenter aftales af installatør med grossisterne.
Kan installatør få lov til at lave service på anlægget? Ja. En installatør kan blive servicepartner med Schneider Electric, hvis minimumskravene til egen-uddannelse overholdes. Som servicepartner kan installatøren tilbyde godkendt lovpligtigt serviceeftersyn på Schneider Electrics ABA centraler. Dette er DBI kursus BRAND 1 og BRAND 2 (AMU kurser), samt Schneider Electric kurser i Installation og opstart samt et servicekursus som tilbydes af Schneider Electrics Uddannelsescenter. Schneiders kurser afholdes i Ballerup eller Aarhus. Hvert Schneider kursus har en varighed af 1 dag. Derudover skal installatør som servicepartner med Schneider Electric, selv investere i testudstyr til detektorer, batterikapacitetsmåler og, hvis nødvendigt, en godkendt lydtryksmåler til tonevarsling.
Hvad skal der til for at få et godkendt ABA-anlæg: At ABA anlægget opfylder og kan godkendes efter RL232, RL24 og RL006. (RL = Retningslinie)
Kan Schneider hjælpe installatører med at programmere? Ja, enten som partner på et projekt eller med teknikere fra Schneider Electrics Serviceafdeling.
Hvor lang afstand må der være mellem hver detektor? 12 meter på en max 3 meter bred gang og 8 meter i åbent rum.
Hvad er en detektors rækkevidde? Røgdetektor = 6,2 meter, Termodetektor = 4,5 meter, begge afstande er ved fladt loft.
Hvor mange detektorer kan der sidde på hvert panel? DS/EN 54 standard har en begrænsning på 512 alarmenheder, men i pricippet kan man have 8 sløjfer med hver 128 detektorer på.
Hjælp og uddannelse Schneider tilbyder at hjælpe fra A-Z og tilbyder også uddanelse, så kunden selv kan overtage processerne, såsom idriftssættelse, opstart og service.
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din browser er ikke opdateret og har kendte sikkerhedsproblemer. Det kan også være, at den ikke viser alle funktioner på dette websted eller andre websteder. Opdater venligst din browser for at få adgang til alle funktioner på dette websted. Internet Explorer 9 eller højere anbefales for optimal funktionalitet.