Default Alternative Text
Life is on | Schneider Electric

Last ned dokumenter

Uansett hvilken dokumentasjon du leter etter, kan du enkelt finne det i vårt nedlastingssenter. Du kan raskt bla gjennom og laste ned kataloger, rapporter, produktprogramvare, CAD-filer, installasjon og brukerveiledninger med mer for å få hjelpen du trenger.
Life is on | Schneider Electric

Hent programvare

Uansett om du designer, bygger, drifter eller vedlikeholder, kan programvaren vår skape effektivitet gjennom hele verdikjeden, og den leveres med markedsledende know-how, teknologi og partnerskap. Finn det bredeste utvalget av programvare for energistyring og industriautomasjon her.
Life is on | Schneider Electric

Finn produkter

Er du ikke sikker på hvilket produkt som er riktig for prosjektet? Finn ut raskt og enkelt med produktvelgeren, som leder deg gjennom beslutningsprosessen.
Life is on | Schneider Electric

Finn svar

Har du et spørsmål? Vi er her for å hjelpe. Ved å gjøre et raskt søk i våre emnerelaterte vanlige spørsmål og tekniske artikler kan du enkelt finne svarene du er ute etter.
Life is on | Schneider Electric

Finn forhandlere

Finn nærmeste forhandler blant mer enn 15 000 salgssteder over hele verden med forhandler-søkemotoren vår. Distributørene våre forstår behovene til sluttbrukeren og gir deg produktene du trenger – og den beste kjøpsopplevelsen.
Life is on | Schneider Electric

Miljøvennlig

Green Premium tilbyr åpenhet ved å tilgjengeliggjøre omfattende og pålitelig informasjon relatert til påvirkningen våre produkter har på miljøet. Vi forteller deg alt du trenger å vite om farlige stoffer, miljøpåvirkning og kasseringsinstruksjoner.
Default Alternative Text
Default Alternative Text
Default Alternative Text
Default Alternative Text
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Vis"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNO"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Nettleseren din er utdatert og har kjente sikkerhetsproblemer. Det kan også hende at den ikke viser alle funksjonene på dette nettstedet eller andre nettsteder. Oppgrader nettleseren for å få tilgang til alle funksjonene på dette nettstedet. Internet Explorer 9 eller nyere anbefales for optimal funksjonalitet.