• Ett program, många fördelar

Hållbar prestanda, enligt design

Green Premium-programmet står för vårt åtagande att leverera hållbarhetsprestanda med kundvärde. Det har uppgraderats med erkända miljökrav och utvidgats till att omfatta hela vårt sortiment inklusive produkter, tjänster och lösningar.

Grunden till hållbara resultat

Resursresultat

Inverkan på koldioxid och vinst

Green Premium ger förbättrad resurseffektivitet under en tillgångs hela livscykel. Detta inkluderar effektiv användning av energi och naturresurser samt minimering av koldioxidutsläpp.

Cirkulära resultat

Optimering av ägandekostnad

Vi hjälper våra kunder att optimera den totala ägandekostnaden för sina tillgångar. För att kunna göra detta tillhandahåller vi IoT-anpassade lösningar, samt uppgraderings-, reparations-, eftermonterings- och återtillverkningstjänster.

Välbefinnanderesultat

Trygghet

Green Premium-produkter efterlever RoHS och REACh. Vi går längre än att efterleva regler genom att steg för steg ersätta vissa material och ämnen i våra produkter.
  • R.W. Kern Center: En byggnad med nettopositiv energi med Green Premium-sortimentet

Hampshire Colleges R.W. Kern Center är utformat för att ge mer än det tar. Den integrerade miljöstrategin förverkligade denna nettopositiva fastighet... med lite hjälp från Schneider Electrics Green Premium-program.

Vad är en Green Premium-produkt?

Green Premium-produkter ger detaljerad information om regelefterlevnad, materialinnehåll, miljöpåverkan och cirkularitetsegenskaper. De levererar marknadsdrivna värdeförslag via tredjepartsmärken och produktcertifieringar, som stöder våra kunders hållbarhetsambitioner.

Vad är en Green Premium-tjänst?

Green Premium-tjänster implementerar principer för cirkulär ekonomi, t.ex. varaktighet, uppgraderingsbarhet och återvinningsbarhet för att gå bortom industrimodellen ”ta, tillverka och kassera”. Genom att utnyttja dessa tjänster minskar våra kunder sin miljöpåverkan och optimerar den totala ägandekostnaden för sina tillgångar.

Vad är en Green Premium-lösning?

Green Premium-lösningar använder IoT-anpassade erbjudanden och digitala verktyg för effektiv användning av energi och andra naturresurser. De gör det möjligt för våra kunder att minska sin miljöpåverkan och minimera sin klimatpåverkan.
Genom att samarbeta med tredjepartsorganisationer med hållbarhetsmärkning och certifieringar kan Green Premium-portföljen med produkter, tjänster och lösningar hjälpa våra kunder att lättare uppfylla sina egna hållbarhetsmål.

Varumärkeslöftet Green Premium

Alternativ standardtext

Transparent miljöinformation om Schneider Electrics produkter finns tillgänglig digitalt dygnet runt.
Alternativ standardtext

Minimal användning av farliga ämnen i enlighet med och utöver regelverken (RoHS, REACh).
Alternativ standardtext

Miljöupplysningar såsom PEP (Product Environmental Profiles) för att tillhandahålla robust miljöinformation.

Cirkularitetsprofiler för att ge vägledning om ansvarsfull hantering av uttjänta produkter tillsammans med cirkulär kundnytta.
  • Hämta mySchneider-appen för att utforska Green Premium-produkter i mobilen

Nu kan du kolla in dina Green Premium-produkter med mySchneider-appen.
2008 utvecklade vi Green Premium, vårt produkthållbarhetsprogram, för att tillhandahålla tydlig information om farliga substanser, miljöpåverkan och anvisningar för slutet av produktens livscykel.

Det nya Green Premium-programmet är ett uttryck för vår övertygelse att ambitiös miljöhänsyn måste ingå i alla våra erbjudanden. Det är också vad kunder och affärspartner i allt högre grad har efterfrågat, inom flera geografiska områden, över flera marknadssegment.

Presentation av Green Premium

Läs mer om den nya miljömärkningen Green Premium och hur den har utvecklats till en drivkraft för hållbara verksamhetsresultat för våra kunder.

Kontrollera en produkt

Hitta och ladda ner omfattande information och deklarationer om Green Premium-produkter i vår databas.

Kontrollera Green Premium-produkterna i mobilen

Schneider-ios-appar

Hämta mySchneider för iOS

hämta-schneider-ccc

Hämta mySchneider för Android

Skanna här