Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Välj din plats

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Välj produkter snabbt och enkelt

Välj produkter snabbt och enkelt
  • Hur använder du produktväljaren?

    1. Börja med att klicka på produktväljarknappen på den här sidan eller i produktkatalogen.
    2. Svara på frågorna för att komma till den produkt du behöver.
    3. Fortsätt med ditt val för att köpa produkten.
Alternativ standardtext

Tillgänglig dygnet runt från alla enheter

Alternativ standardtext

Hitta och välj produkter snabbare

Alternativ standardtext

Hitta kompatibla tillbehör enkelt

Välj produkter snabbt och enkelt

Välj produkter snabbt och enkelt
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="View"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerSE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din webbläsare är inaktuell. Den har kända säkerhetsbrister och kan inte visa alla funktioner i denna och andra webbplatser. Uppgradera din webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på denna webbplats.