• eDesign

är ditt verktyg för effektiv projektering av elinstallationer i bostäder

eDesign guidar konfigurationen av elcentralen och ger dig förslag på apparater och funktioner för olika typer och storlekar av projekt.
    Verktyget skapar också automatiskt gruppförteckning, materiallista och annan dokumentation, vilket sparar dig massor av tid.
Ikon för moln och telekom

Kopplad till molnet

eDesign är en programvara kopplad till molnet.
Det betyder att du alltid kommer åt alla dina projekt var du än är, från din dator, mobil eller surfplatta.

Synkroniserad med mySE app

Hantera dina projekt och kunder direkt ifrån mobilen. eDesign är synkroniserad med mySE-appen.

3 valmöjligheter

Det finns 3 sätt att skapa nytt projekt. Välj om du vill starta en guidad design, dvs du får ett grundförslag som du sedan modifierar. Alternativt med fri design, att du skapar ditt projekt från scratch antingen för elcentral eller för vägguttag och strömställare.
Integration icon

Tillgänglig från Partnerportalen

Från Partnerportalen har du direkt tillgång till eDesign. Där hittar du också mängder av förmåner vi har samlat för dig.

Upptäck eDesign

Konfigurator för Resi9 normcentral

Konfigurera din elcentral med drag and drop funktion.

Etiketter

Skapa snygga etiketter till frontkåpan på centralen

Enlinjeschema

Generera och hantera enlinjeschema automatiskt.

Guide till strömställare och uttag

Välj apparater för olika rum och behov.

Allt du behöver på ett ställe!

Vill du ha kostnadsfri skräddarsydd information anpassad för ditt arbete som elektriker? Utbildning, verktyg, unika kampanjer, och mycket mer. Upptäck Partnerprogrammet idag!