Reklamationer och returer (företag)

För att göra en teknisk reklamation inom vår garantitid, vänligen fyll i nedan formulär. Endast Schneider Electrics direktköpande kunder kan registrera sin reklamation här. Har du köpt din Schneider Electric produkt någon annanstans hänvisar vi din reklamation till inköpsstället. När vi mottagit din reklamationsregistrering återkommer vi till dig med returnummer, returadress och övrig information. (Tänk på att ge detaljerad felbeskrivning. Ärenden med felbeskrivning som t.ex "trasig" kan komma försenas eller t.o.m nekas.) - - För övriga reklamationer, kontakta Kundcenter. - -

Du måste fylla i alla obligatoriska fält.

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

Tack för din registering

När vi mottagit din reklamationsregistrering återkommer vi till dig med returnummer, returadress och övrig information.

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="View"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerSE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din webbläsare är inaktuell och har kända säkerhetsproblem. Det är inte heller säkert att alla funktioner på den här webbplatsen eller andra webbplatser visas. Uppgradera din webbläsare för att komma åt alla funktioner på webbplatsen. Den senaste versionen för Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge rekommenderas för optimal funktionalitet.