• Designa din elcentral med Elicom

Verktyget där du designar elcentralen och Elicom levererar den installationsfärdig.

Spara tid med Elicoms digitala verktyg för att designa elcentraler. Där väljer du själv vilken typ av kapsling och vilka normapparat som du vill ha. Designverktyget ritar sedan upp detta på ett tydligt sätt, så att du ser hur din elcentral kommer att se ut. Med Elicoms långa erfarenhet och breda sortiment monterar de snabbt ihop din installationsfärdiga elcentral. Leveransen av din färdigbyggda elcentral sker alltid via grossist. Du väljer själv vilken ort och hos vilken grossist du vill hämta elcentralen.

Designa

I Elicoms designverktyg för elcentraler väljer du själv vilken typ av kapsling samt de normapparater du vill ha. Designverktyget ritar sedan upp detta på ett tydligt sätt, så att du ser hur din elcentral kommer att se ut.

Elicom bygger

Med Elicoms långa erfarenhet och breda sortiment monterar de snabbt ihop din installationsfärdiga elcentral.

Leverans

Leveransen av din färdigbyggda elcentral sker alltid via grossist. Du väljer själv ort och hos vilken grossist du vill hämta elcentralen.

Saknar du något?

Utöver de elcentraler som kan byggas i detta verktyg kan Elicom tillhandahålla andra lösningar. Kontakta oss på e-postadressen offert@elicom.se så återkommer en av Elicoms säljare till dig inom kort.

Allt du behöver på ett ställe!

Vill du ha kostnadsfri skräddarsydd information anpassad för ditt arbete som elektriker? Utbildning, verktyg, unika kampanjer, och mycket mer. Upptäck Partnerprogrammet idag!
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="View"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerSE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din webbläsare är inaktuell och har kända säkerhetsproblem. Det är inte heller säkert att alla funktioner på den här webbplatsen eller andra webbplatser visas. Uppgradera din webbläsare för att komma åt alla funktioner på webbplatsen. Den senaste versionen för Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge rekommenderas för optimal funktionalitet.