Välj ett annat land eller region

• eDesign

eDesign

Konfigurera din elcentral och välj apparater snabbt och enkelt.

Få fullständig dokumentation och spara mängder av tid.

Till eDesign
  • eDesign är ditt verktyg för effektiv projektering av elinstallationer i bostäder

eDesign guidar konfigurationen av elcentralen och ger dig förslag på apparater och funktioner för olika typer och storlekar av projekt.
    Verktyget skapar också automatiskt gruppförteckning, materiallista och annan dokumentation, vilket sparar dig massor av tid.

• Kopplad till molnet

eDesign är en programvara kopplad till molnet.
    Det betyder att du alltid kommer åt alla dina projekt var du än är, från din dator, mobil eller surfplatta.

• Synkroniserad med mySchneider Electrician app

Hantera dina projekt och kunder direkt ifrån mobilen. eDesign är synkronisera med mobil applikationen mySchneider Electrician app.

• 3 valmöjligheter

Det finns 3 sätt att skapa nytt projekt. Välj om du vill starta en guidad design, dvs du får ett grundförslag som du sedan modifierar. Alternativt med fri design, att du skapar ditt projekt från scratch antingen för elcentral eller för vägguttag och strömställare.

• Tillgänglig från Partnerportalen

Från Partnerportalen har du direkt tillgång till eDesign. Där hittar du också mängder av förmåner vi har samlat för dig.

• Konfigurator för Resi9 normcentral

Konfigurera din elcentral med drag and drop funktion.

• Etiketter

Skapa snygga etiketter till frontkåpan på centralen

• Enlinjeschema

Generera och hantera enlinjeschema automatiskt.

• Guide till strömställare och uttag

Välj apparater för olika rum och behov.

Allt du behöver på ett ställe!

Vill du ha kostnadsfri skräddarsydd information anpassad för ditt arbete som elektriker? Utbildning, verktyg, unika kampanjer, och mycket mer. Upptäck Partnerprogrammet idag!
Logga in/Registrera dig

Chatten är tillgänglig nu