Stel de mySchneider-app op, de perfecte partner voor uw werk

Registreer in de mySchneider-app om pushmeldingen en updates te ontvangen over de producten en diensten die u het meest gebruikt.

Download de documenten die u nodig heeft en laat mySchneider andere apps aanbevelen om elke taak eenvoudiger en productiever te laten verlopen.

Registreer uw producten

Twee eenvoudige manieren om uw producten te registreren, uw geïnstalleerde producten bij te houden en updates te ontvangen:
• Gebruik onze ingebouwde QR-codescanner
• Registreer met het serienummer.

Ontvang een verouderingsanalyse op maat met een eerste evaluatie van uw bestaande geïnstalleerde producten. Hierin worden ook enkele essentiële acties uitgelicht die u kunt ondernemen voor het upgraden of onderhouden van uw systemen en voor het minimaliseren van risico's.

Meer informatie

Mijn account

Plaats alles wat u nodig heeft op één locatie
Vind direct belangrijke informatie en maak favorietenlijsten voor:
• Producten
• Documentatie
• Veelgestelde vragen
• Activa en meldingen

Pushmeldingen

Ontvang informatie die relevant is voor uw werkprofiel
Ontvang realtime meldingen op basis van uw interesses, inclusief technische documentatie, het laatste productnieuws, oplossingen voor cases en meer.

Aanbevolen apps*

Ontdek meer nuttige apps voor uw werkzaamheden.
Laat mySchneider andere apps van Schneider Electric aanbevelen om alle taken eenvoudiger en productiever maken.

myOrders**

Volg de status van bestellingen en controleer prijzen en beschikbaarheid
• Traceer bestellingen en leveringen
• Bekijk informatie over prijzen en doorlooptijden van producten

*Beschikbaar in sommige landen

** Functies alleen beschikbaar voor geregistreerde mySE klanten

schneider-ios-apps

Download mySchneider voor iOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider voor Android

Scan mij!

>
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Uitzicht"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerBE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Uw browser is verouderd en kent beveiligingsproblemen. Ze mag ook niet alle functies van deze website of andere websites weergeven. Werk uw browser bij zodat u toegang hebt tot alle functies van deze website. De laatste versie van Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge is aanbevolen voor een optimale functionaliteit.