De chat is op dit moment helaas niet beschikbaar.

Stuur ons alstublieft uw vraag via onderstaand formulier.

Telefonisch contact?

*verplicht

Vul hieronder uw gegevens in en ons Customer Care-team zal uw vraag, supportverzoek of klacht zo snel mogelijk beantwoorden.

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht Het ingevoerde e-mailadres is ongeldig Het ingevoerde telefoonnummer is ongeldig

Het ingevoerde telefoonnummer is ongeldig

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Ik wil graag nieuws en commerciële informatie van Schneider Electric en zijn dochterbedrijven ontvangen via elektronische communicatiemiddelen, zoals e-mail. Lees voor meer informatie ons Privacybeleid.

Dit veld is verplicht

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Bekijk"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNL"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Uw browser is verouderd en er is sprake van bekende beveiligingsproblemen. Ook worden mogelijk niet alle functies van deze website of andere websites weergegeven. Upgrade uw browser om gebruik te kunnen maken van alle functies van deze website. De nieuwste versie voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge wordt aanbevolen voor optimale functionaliteit.