De chat is op dit moment helaas niet beschikbaar.

Stuur ons alstublieft uw vraag via onderstaand formulier.

Telefonisch contact?

*verplicht

Vul hieronder uw gegevens in en ons Customer Care-team zal uw vraag, supportverzoek of klacht zo snel mogelijk beantwoorden.

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht Het ingevoerde e-mailadres is ongeldig

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Schneider Electric gebruikt de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt om uw verzoeken te beantwoorden, met u in contact te treden en u een betere service te bieden als u opnieuw contact met ons opneemt. Aanvragen worden door onze systemen op een geautomatiseerde manier geanalyseerd om u een snel en relevant antwoord te geven. Deze activiteiten worden uitgevoerd in het legitieme belang van onze klanten en Schneider Electric. Wij bewaren uw gegevens zo lang als nodig is voor deze doeleinden. Meer informatie over uw rechten en de manier waarop Schneider Electric persoonlijke gegevens gebruikt, vindt u in het Privacybeleid