• Default Alternative Text

Verktyg & produktkonfiguratorer

Vi har en mängd verktyg, visuella produktkonfiguratorer och appar som kan hjälpa dig att välja rätt lösning eller rätt produkt i vårt stora sortiment. Välj rätt verktyg för dig nedan.

Verktyg

Vi har en mängd verktyg som hjälper dig att välja rätt lösning eller rätt produkt i vårt stora sortiment. Nedan listar vi verktygen som du kan ha nytta av.

Produktväljare: Enkel, snabb och tillförlitlig

Med våra produktväljare kan du välja de produkter som passar dina behov. Artikelnummer/E-nummer eller konfigurerbar produkt – det här verktyget hjälper dig att spara tid när du letar efter produkter och kompatibla tillbehör. Du behöver inte logga in: gör dina val enkelt när som helst, var som helst.
Välj produkter snabbt och enkelt
Prova vår produktväljare

Visuella produktkonfiguratorer

Med våra visuella produktkonfiguratorer blir det enkelt att välja och sätta ihop rätt produkt. När du har valt färdigt får du ut en lista på ingående artikelnummer.

Appar

Våra appar är skapade för både iPhone/iPad och Android och du kan enkelt hämta dem i AppStore eller GooglePlay. Nedan får du lite mer information om varje app.

Produktkatalogen

Använd vår produktkatalog för att hitta alla produktfamiljer, ingående artikelnummer, teknisk data samt nedladdningar.
Produktkatalogen

Download Center

I vårt Download Center kan du ladda ned alla våra filer som är gratis för nedladdning så som manualer, mjukvaror, broschyrer, kataloger, etc.
Ladda ned
Chatta med oss