Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
Asenna mySchneider-sovellus, täydellinen kumppanisi

Rekisteröitymällä mySchneider-sovelluksessa saat ajankohtaisia päivityksiä.

Voit ladata tarvitsemasi dokumentit ja antaa mySchneider-sovelluksen suositella muita työtäsi helpottavia ja tehostavia sovelluksia.

Rekisteröi tuotteesi

Käytettävissäsi on kaksi helppoa tapaa rekisteröidä tuotteesi, monitoroida asennettua laitekantaasi ja saada päivityksiä:
• Käytä QR-koodinlukijaamme.
• Rekisteröi tuotteet sarjanumeroita käyttäen.

Saat räätälöidyn vanhentumisarvion, joka sisältää asennettujen tuotteidesi alustavan arvioinnin. Se myös kertoo tärkeistä toimenpiteistä, joita voit toteuttaa järjestelmiesi päivittämiseksi tai ylläpitämiseksi ja riskien minimoimiseksi

Tutustu tarkemmin

myCorner

Kaikki tarvitsemasi samassa paikassa
Tärkeät tiedot ovat välittömästi käytössäsi ja voit luoda suosikkiluetteloita:
• tuotteista
• dokumentaatiosta
• usein kysytyistä kysymyksistä
• resursseista ja ilmoituksista.

Asiakasviestit

Saat ammatillisen profiilisi kannalta olennaisia tietoja
Saat ilmoittamiisi kiinnostuksen kohteisiin liittyen reaaliaikaisia viestejä, jotka sisältävät teknisiä dokumentteja, tuoreimpia tuoteuutisia, asiakkaillamme toteutettuja ratkaisuja ja paljon muuta.

Suositukset*

Saat enemmän työtäsi helpottavia sovelluksia ja palveluita
Anna mySchneider-sovelluksen ehdottaa muita Schneider Electric -sovelluksia ja palveluita helpottaaksesi ja tehostaaksesi työskentelyäsi.

Omat tilaukset**

Seuraa tilauksiasi sekä tarkista hinta ja saatavuus
• Seuraa tilauksia ja toimituksia
• Katso tuotteiden hintoja ja toimitusaikatietoja

Projektitoiminto**

Valitse tuotteet ja jaa projektit
• jälleenmyyjille paikannusominaisuuden avulla
• myyntiedustajille henkilökohtaisen puhelinhakemiston kautta.

Palkinnot**

Pääsy Electrician Reward -palkitsemisohjelmaan
• Osta Schneider Electric -tuotteita virallisilta jälleenmyyjiltämme.
• Kerrytä asiakkuuspisteitä laskuja lataamalla.
• Muuta asiakkuusspisteet lahjoiksi lahjakaupassa.

*Saatavilla tietyissä maissa **Ominaisuus saatavilla tarpeen mukaan.
mySchneider-sovellukset

Kokeile mySchneider-sovellusta jo tänään

schneider - ios-sovellukset

Lataa mySchneider iOS-laitteelle

lataa-schneider-asiakaspalvelusovellus

Lataa mySchneider Androidille

Vaihtoehtoinen oletusteksti

Skannaa tämä

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratuit"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Afficher"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerFI"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Selaimesi on vanhentunut ja altis tunnetuille tietoturvariskeille. Se ei välttämättä näytä kaikkia tämän verkkosivuston tai muiden sivustojen ominaisuuksia. Päivitä selaimesi, niin pääset tarkastelemaan kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia. Parhaan toiminnan kannalta suositellaan Google Chromen, Mozilla Firefoxin tai Microsoft Edgen uusinta versiota.